Meistä

.

Rajavastuuyhtiö Textelle on toiminut aina vuodesta 2008. Siitä lähtien olemme yrittäneet tarjota asiakkaillemme parasta tuotevalikoimaa. Vuosien varrella on valikoimamme paljon muuttunut ja täydentynyt.

Meillä on nykyään tarjolla paljon mielenkiintoista ja hyödyllistä sekä lapsille että aikuisille, nuorille ja myös vanhemmalle sukupolvelle.

Me haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja ylellisiä tekstiilituotteita, mutta meillä on myös muuta kiinnostavaa tavaraa. Meiltä löydät vuoteet ja patjat sekä erinomaiset kylpyhuonekalusteet. Valikoimassa on tarpeellisia tuotteita makuhuoneisiin, lastenhuoneisiin sekä kylpyhuoneisiin. Myymme sekä omia että muiden valmistajien tuotteita. Meillä on erinomainen valikoima vuodevaatteita, myös verhoja ja pöytäliinoja. Erilaisten kalusteiden joukosta löydät säkkituoleja ja jakkaroita. Olemme ajatelleet myös ihmisiä, jotka tarvitsevat terveellisiä ja allergiavapaita tuotteita (esim. tattarityynyjä, allergiavapaita tyynyjä tai peitteitä).

Kotisivuiltamme tilatut tuotteet toimitetaan yleensä 1 viikon kuluessa. Jos jonkun tuotteen tapauksessa on toisin, on kyseiset tuotteen alla vastaava merkintä.

Tarjoamme asiakkaillemme ystävällistä ja yksilöllistä palvelua.

Jos Sinulla on kysymyksiä, käänny rohkeasti puoleemme ja me löydämme parhaan ratkaisun!

Soita rohkeasti, me vastaamme aina!