Tietosuoja

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Textelle OÜ kerää henkilötietoja verkkokauppapalvelun kautta varmistaakseen tilausten toimittamisen. Asiakkaan henkilökohtaisena informaationa käsittelemme yhteystietoja, jotka ovat asiakkaan nimi, sukunimi, yrityksen nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja toimitusosoite.

Muiden tietojen keruu

Keräämme myös ei-luetteloidut tiedot – tietoja, joita ei voi suoraan linkittää tiettyyn henkilöön (esimerkiksi sijainti, yleiset ostomääritykset).Voimme myös kerätä tietoja yleistyneestä asiakasaktiviteetistä verkkokaupassamme. Tällaisia ​​tilastotietoja kerätään ja käytetään edesauttamaan parempaa palvelua ja / tai tuotetta asiakkaillemme ja siten suunnittelemaan markkinointitoimintaa.

Henkilötietojen suojaaminen

Textelle OÜ soveltaa kaikkia tunnettuja varotoimenpiteitä asiakkaan henkilötietojen suojelemiseksi. Tietojen muokkaamiseen ja käsittelyyn pääsy on rajoitettu vain valtuutettuihin henkilöihin.Sähköisten henkilötietojen käyttö suorapostitukseen on sallittua vain silloin, kun Kuluttaja on antanut siihen erillisen suostumuksensa sivustolla www.textelle.fi.

Turvallisuus

Kaikki Textelle OÜ -verkkokaupan vastaanottamat ja ostohetkellä annetut henkilökohtaiset tiedot käsitellään luottamuksellisina.Suojattu pankkiyhteys ostotapahtumien yhteydessä takaa Kuluttajan henkilökohtaisten pankkitunnusten turvallisuuden ja niihin ei myöskään Verkkokaupalla ole pääsyä.

Tietosuojakäytännön ehdot

Verkkosivustoa käyttäessä asiakas vahvistaa hyväksyvänsä tämän tietosuojakäytännön. Textelle OÜ pidättää oikeuden muuttaa tietosuojakäytännön ehtoja. Vastaavat tiedot julkaistaan ​​verkkokaupassa textelle.fi

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistä tai tietojenkäsittelystä, ota yhteyttä osoitteeseen info@textelle.fi