Satiinilakana luumunlila

12.3018.50

Lakana on valmistettu 100% luonnonpuuvillasatiinista. Voit valita sopivan lakanan koon pudotusvalikosta. Kun valitset kokoa, varmista, että lakana ulottuu myös patjan reunan alle.

100% puuvillasta valmistetut liinavaatteet ovat terveellinen ja laadukas valinta. Satiinikankaan väri kestää kauan haalistumatta on helppo pestä ja silittää. Puuvillasatiini on korkealaatuinen satiinikangas, joka on saanut kiillon prosessoinnin aikana. Satiinivaatteet ovat pehmeitä ja sileitä ihoa vasten, mikä takaa hyvän ja laadukkaan unen. Huolto: konepesu enintään 40°C, silitys max 200°. Suosittelemme tuotteen pesemistä ennen ensimmäistä käyttökertaa samanväristen kanssa.

Vietämme kolmasosan elämästämme nukkumassa. Siksi on erittäin tärkeää tuntea olonsa mukavaksi ja suojatuksi sängyssä. 100% puuvillasta valmistetut vuodevaatteet ovat terveellisiä, korkealaatuisia ja miellyttäviä iholle. Hyvät unirutiinit ja mukava nukkumispaikka auttavat saavuttamaan laadukkaan unen. Oikean patjan lisäksi ihoa koskettavat materiaalit ovat erittäin tärkeitä sängyssäsi. Puuvillaliinavaatteiden etuna on luonnollisuus – ne eivät ärsytä ihoa eivätkä aiheuta allergioita, jos ne puhdistetaan ja tuuletetaan asianmukaisesti.
Toimitusaika n. 1 viikko

Poista
Tuotetunnus (SKU): une408 Osastot: , , ,